EPS80 homlokzati szigetelés


 EPS 80  Homlokzati   polisztirol                                      

 5cm 1250 Ft/m2

 10cm 2500 Ft/m2

 

XPS Lábazati Szigetelés

Lábazati szigetelés  

533Ft  cm/m2

 

XPS 2cm 1066Ft    cm/m2 800Ft/lap

 

XPS 3cm 1600Ft cm/m2 1200Ft/lap

EPS100 Lépésálló szigetelés

  5cm  1425 Ft/m2

 10cm 2850 Ft/m2

 

Vízszigetelés

 

A szigetelesuzlet.hu az elmúlt pár év alatt, a hőszigetelés területén piacvezető vállalattá vált, mely siker köszönhető a vállalat szakértelmének, elhivatottságának és vásárló barát üzletpolitikájának.
Sikerein büszkeséggel töltenek el bennünket, de tudjuk, hogy még rengeteg munka vár ránk, hiszen mi ezt a sikert nem csupán megőrizni, hanem tovább fejleszteni is szeretnénk.
Vállalatunk úgy döntött, hogy a szigetelés egy újabb speciális területén a vízszigetelés területén is megvalósítja azokat eredményeket, melyeket a hőszigetelés területén már elért.
Célunk, hogy a vízszigetelés, mint speciális szigetelés vonatkozásában is a piac meghatározó szereplőjévé váljunk és kiváló termékkör, professzionális tervezők, valamint széleskörű referenciával rendelkező kivitelezők segítségével oldjuk meg az Ön vízszigetelési problémáit.

 

!!Vízszigeteléstermékek!!

 

A vízszigetelés jelentősége
Ma már egyre gyakrabban beszélünk a házak, épületek, létesítmények szigeteléséről, és ennek köszönhetően egyre több szerepet kap a vízszigetelés is, hiszen épületeinek óvni kell a különböző megjelenési formájú és nem kívánt vizektől.

 

PVC FÓLIA AKCIÓ!
Kiváló minőségű „TECHFOL” gyártmányú PVC Fólia, most a legjobb árban az egész országban.

 

 

Ha a vízszigetelés feladatát egy mondatba szeretnénk összefoglalni, akkor azt mondhatjuk, hogy a vízszigetelés feladata hogy meggátolja a nedvesség bármely épületi, épületszerkezeti elembe történő beszivárgását.

 


Kiváló minőségű „PLASTO LAND” szigetelő lemezek nagy választékban kaphatóak, most a legjobb árban az egész országban.

 

A vízzel szembeni védekezés a vízszigetelés
A folyamatos nedvességnek kitett épületek és épületszerkezeteket védelme érdekében, különböző vízszigetelési megoldásokat kell alkalmazni attól függően, hogy a víz, a nedvesség, mely irányból és milyen mértékben jelentkezik.

A vízszigetelésnek háromirányú védelmet kell szolgálnia, az alábbiak szerint:

1.A vízszigetelés egyik legfontosabb területe, az épített szerkezetek csapadék elleni védelme

 

A csapadékvíz elleni szigetelés egyik legnagyobb részét a lapos tetők szigetelése teszi ki. Az eső, hó, pára stb, formában megjelenő vizek elleni védekezésben különös szerepet kapnak a PVC fóliák és vízszigetelő lemezek (GV 35, GV 45. stb.
Az általunk forgalmazott termékekre 5-25 év garanciát, az általunk végzett munkákra pedig 15-25 év garanciát vállalunk.

 

 

 

 

2.A vízszigetelés hasonlóan fontos feladata az épület használatából származó  üzemi víz elleni védelem.

 

Az üzemi, vagy használati víz az épületek használata során keletkezik és sok féle képen károsíthatja magát az épületet, vagy annak szerkezetét.
Az épület szerkezeti átnedvesedése, többek között penészesedést, gombásodást és  fagyás károsodást okoz,  továbbá  jelentősen csökkenti a határoló szerkezetek tartó és hőszigetelő képességét, növeli a fenntartási költségeket, véső soron pedig emberi tartózkodásra alkalmatlanná teszi azokat.
Az üzemi víz elleni védekezésben jelentős szerepet kapnak a ……………………….

 

3.Végül, de nem utolsó sorban pedig a vízszigetelés védelmet kell nyújtson a talajban lévő nedvességekkel szemben (talajvíz, egyéb talajnedvesség).

 

Ki kell emelni, hogy a földalatti épített szerkezet már közvetlenül találkozik a vízzel, mely elérő mértékben, de nyomás alatt tartja a szerkezetet és állandó jellegű nedves környezetben kell a vízszigetelésnek helyt állnia.
A talajnedvesség elleni védekezésben jelentős szerepet kapnak a ……………………….

 

 

 

A tökéletes és megbízható vízszigetelés ma már nem elérhetetlen álom, sőt új építés esetén, már a tervezés fázisában gondoskodnak a megfelelő vízszigetelésről a gondos kivitelezői munkával pedig a vízszigetelés évtizedekig megóv bennünket a nem kívánt nedvességektől.
Új épület(ek) esetében tehát ma már az építkezés alapvető eleme a tökéletes vízszigetelés, azonban a tervezésen túl, ugyanolyan jelentősége van a jól megválasztott és kiváló minőségű anyagoknak, a jól alkalmazott technológiáknak, valamint a megbízható kivitelezésnek.

 

Bármilyen szakmai kérdés esetén, kollégáink haladéktalanul segítenek Önnek.
Írjon kollégáinknak!!

 

Vízszigetelés természetesen, nem csak az új épületek és szerkezetek esetében szükséges és megkerülhetetlen, hanem legalább ekkora jelentősége van a már meglévő szerkezetek, építmények állag és állapot megőrzésében, viszont annak ellenére, hogy a kész épületek esetében a vízszigetelés ugyanolyan fontos, már sokkal nehezebb és összetettebb feladatként jelentkezik.

Kész épületek esetén leggyakrabban jelentkező vízszigetelési problémák:
-       Talajnedvesség falakba, lábazatokba történő felszívódása
-       A mennyezeti és pince sarkok nyirkosodása, nedvesedése, gombásodása.
-       A rossz hőszigetelés eredménye lehet penészesedés, só kivirágzás, gombásodás.Vízszigetelés alapvető területei:
Lapos tető vízszigetelés/ zöldtető vízszigetelés/ Talajvíz és rétegvíz elleni pinceszigetelés/ Magas tető vízszigetelés és vízszigetelés felújítás/ Építkezéseken keletkező pára, víz és nedvesség elleni vízszigetelés/ Pince, szuterén, mélygarázs vízszigetelés/ Pince nélküli építmény esetén a talajpára elleni vízszigetelés/ Ajtó és ablaktokok valamint párkányok, lábazatok páralecsapódás elleni vízszigetelése/ Fürdőszobák, nedves helyiségek, üzemi víz elleni vízszigetelése/ Mélyépítési talajnedvesség és talajvíz elleni vízszigetelés/ , Gyökérvédelmi vízszigetelés/ Tavak és kerti tavakhoz kapcsolódó vízszigetelés/ Téglaház, vályog és vert fal vízszigetelés/ Pince vízszigetelés/ Lapos tető vízszigetelés/ Terasz szigetelés/ Vízbetörés és penészesedés valamint dohszag megszüntetése vízszigetelés/ Utólagos falszigetelése.

Vízszigetelés, mint speciális szigetelés területén jelenleg megtalálható vízszigetelés technológiák az alábbiak:
Modifikált bitumenes szigetelő lemezek
PVC szigetelő lemezek
Többfunkciós felületszivárgó lemezek (drainlemez)
Acéllemezes utólagos falszigetelés
Lemezbepréseléses fal szigetelés
Injektálás, magas nyomású injektálás, háttér injektálás, fátyol injektálás
Falkiszárítás, falszárítás, kent szigetelés,


Vízszigetelés szolgáltatásaink
Vízszigeteléshez kapcsolódó szolgáltatásaink: árajánlat készítés, pályázat írás, helyszíni konzultáció, szakember közvetítés, szigetelési termékajánlás, házhozszállítás, nagy raktárkészlet, online rendelés és fizetés, szigetelési anyag kalkuláció.
Vízszigeteléssel felmerült kérdése esetén kérjük, vegye fel a kapcsolatot velünk és kérje kollégáink segítségét!