EPS80 homlokzati szigetelés


 EPS 80  Homlokzati   polisztirol                                      

 5cm 1250 Ft/m2

 10cm 2500 Ft/m2

 

XPS Lábazati Szigetelés

Lábazati szigetelés  

533Ft  cm/m2

 

XPS 2cm 1066Ft    cm/m2 800Ft/lap

 

XPS 3cm 1600Ft cm/m2 1200Ft/lap

EPS100 Lépésálló szigetelés

  5cm  1425 Ft/m2

 10cm 2850 Ft/m2

 

Szigetelés Megoldások

Tisztelt Érdeklődő! Köszönjük, hogy megtiszteli látogatásával a szigetelesuzlet.hu honlapot! A korszerű szigetelőanyagok között előkelő helyet foglalnak el az üveggyapot és ásványgyapot termékek. Weblapunk célja, hogy partnereink a legkedvezőbb áron vásárolhassanak garantált minőségű szigetelőanyagokat, gyors és egyszerű módon szerezzenek információkat az üveggyapot szigetelésről. Az AKCIÓK menüpont alatt megtekintheti a legversenyképesebb árakat a magyar piacon! Sőt, időszakos kedvezmények nyújtásával további megtakarítást biztosítunk Önnek! A gyors informálódás segítésére külön feltüntetjük a még elérhető extra kedvezmények mértékét %-ban. Ne habozzon! Várjuk rendelését az üveggyapot akció keretében elérhető termékeinkre.

Néhány szó az üveggyapot szigetelésről:

A ma ismeretes szigetelés típusok közül a legelterjedtebb a szakemberek körében az egész világon, és ennek számos indoka van. Az egyes szigetelés típusokhoz viszonyított előnyök közül kiemelkedik a különösen jó ár-érték arány, a kitűnő hang- és hőszigetelési képesség, és nem utolsó sorban az A1 tűzvédelmi besorolása, amely annyit jelent, hogy ez a fajta szigetelés gyakorlatilag éghetetlen. Ma már egyértelmű tény mindenki számára, hogy az üveggyapot szigetelés jelentős energia megtakarítást eredményez és beruházási költsége 2-4 éven belül megtérülhet. Napjainkban a korszerű üveggyapot szigetelés már nem hasonlít a korábban alkalmazott termékekhez, sem tapintás, sem külső megjelenés tekintetében. Az új technológiák alapvetően formaldehid-mentes alapokra épülnek, és a kőolaj származékos alapanyagok helyett elsősorban megújuló alapanyagokra helyezik a hangsúlyt. Így nyílt lehetőség egy teljesen környezet- és egészségbarát szigetelőanyag generáció létrejöttére.

Az üveggyapot szigetelés alapja továbbra is a hosszú és vékony szálakból álló üveg maradt, amelyet 1400 °C fokon olvasztanak, úgynevezett olvasztóhutában. Az üvegszálakat környezetbarát kötőanyagokkal fedik be, amely finom és puha szerkezetet biztosít. Az előállítás során javarészt olyan újrahasznosított természetes anyagokat használnak, amelyek a kiváló hő- és hangtechnikai képességeken túl, biztosítják a szigetelőanyag hosszú (akár 15-20 éves) élettartamát és könnyű szerelhetőségét is.

Az Üveggyapot Akció honlap kínálatában szereplő szigetelési alapanyagok minden minőségi szabvány és előírás tekintetében a legmagasabb előírásoknak felelnek meg. (Az általunk forgalmazott termékek minőségét a CE és EMI és bizonyítványok igazolják.) Összegezve tehát, az üveggyapot szigetelés az egyik leghatékonyabb hang- és hőszigetelő anyag, mivel tűzálló, könnyen szállítható, egyszerűen kezelhető. Ráadásul - mivel elsősorban természetazonos és újrahasznosított anyagból készül –, nemcsak energia-megtakarításunk, hanem környezetünk védelme érdekében is tehetünk az üveggyapot szigetelés alkalmazásával. Az üveggyapot szigetelés gyakorlatilag egyáltalán nem vagy csak alig öregszik, ráadásul nem éghető, így tökéletes megoldást biztosít a tűzvédelmi előírások vonatkozásában. Fontos tudni, hogy az üveggyapot szigetelés nemcsak az épületek kihűlését, hanem azok nyári felmelegedést is gátolja, és mivel víz felvételére képtelen, így vizesedése is kizárt. Az üveggyapot szigetelés nem bocsát ki szálló port, így allergia és egyéb élet-, egészség-, illetve környezeti hatások tekintetében minden esetben negatív vizsgálati eredmények születtek. Hála a technológia fejlődésének, az üveggyapot szigetelés egyszerűbb felületeken történő alkalmazása nem igényel szakembert, azonban bonyolultabb felületek esetében mindenképpen vegyük igénybe szakértelmüket.

Az üveggyapot szigetelés összesített jellemzői:

  • tökéletes tűzállóság és tűzvédelmi szigetelés (A1)
  • könnyű kezelhetőség
  • kiváló hőszigetelő
  • alaktartó és időtálló
  • ideális (munka-) környezetet biztosít
  • minimális a porképződése
  • vákuumcsomagolásának köszönhetően könnyen szállítható
  • puha tapintású
  • szagtalan
  • könnyen vágható

Tekintse meg a szigetelesuzlet.hu kínálatát! Ismerje meg termékeinket!