EPS80 homlokzati szigetelés


 EPS 80  Homlokzati   polisztirol                                      

 5cm 1250 Ft/m2

 10cm 2500 Ft/m2

 

XPS Lábazati Szigetelés

Lábazati szigetelés  

533Ft  cm/m2

 

XPS 2cm 1066Ft    cm/m2 800Ft/lap

 

XPS 3cm 1600Ft cm/m2 1200Ft/lap

EPS100 Lépésálló szigetelés

  5cm  1425 Ft/m2

 10cm 2850 Ft/m2

 

Homlokzati szigetelés

 

EPS 80 homlokzati polisztirol (hungarocell szigetelés)
 
Az egy tévhit, miszerint a polisztirol szigeteléssel hőszigetelt épület nem lélegzik! Az EPS 80 hungarocell szigetelés anyagok páraáteresztő képessége általában jobb, mint például a tömör téglából készült falazatoké. Egy átlagos háztartásban keletkező pára mennyiségének csak elenyésző százaléka közlekedik a falakon keresztül, a nagyobb rész szellőztetéssel a nyílászárókon keresztül távozik. Így tehát kijelenthető, hogy az EPS 80, hungarocell szigetelés az épületek páraháztartását jelentősen nem befolyásolja. A rosszul, vagy egyáltalán nem hőszigetelt házakban hőhidak keletkeznek, melyek mentén a levegőben lévő páratartalom kicsapódik és a falakon gombásodást, penészedést okozhat.

Tartós ultraibolya sugárzás ( pl. napfény) hatására a hungarocell szigetelés felszíne megsárgul, rideg, porló lesz. Az EPS 80 kémiailag semleges hatású, így a környezetbe jutva azt nem szennyezi, semmilyen élőkörnyezetre-, természetre káros hatást kifejtő anyagot nem tartalmaz. Baktériumoknak, gombáknak, vagy fejlettebb élőlényeknek táplálékául nem szolgálnak. Éppígy nem tápláléka rovaroknak, rágcsálóknak, bár figyelemmel az anyag kifejezetten jó hőérzeti hatására – ha hozzáférnek – hajlandóak beleköltözni, belefészkelni abba; ezért úgy kell beépíteni, hogy a hozzáférést meggátoljuk.

Az EPS 80 hungarocell szigetelés lemezt a szokásos építőanyagok – cement, mész, gipsz, anhidrit és az ezekből készült keverékek – nem károsítják. Ellenáll a szappanoknak, alkáliáknak, sóoldatoknak, erős ásványi savaknak (pl. sósav 35 %-ig, salétromsav 50 %-ig, kénsav 95 %-ig), gyenge savaknak (pl. szénsav, tejsav), alkoholoknak, hidegragasztóknak, adhezív ragasztóknak, bitumennek, oldószermentes bitumenes, szilikonolajoknak. A hungarocell szigetelés a szerves oldószerek (aceton, benzol, nitrohígító, dízelolaj, benzin, xilol, terpentin) károsítják, ezért ilyen anyagokkal közvetlenül nem érintkezhet. A beépítése nem javasolt olyan helyiségekben, ahol oldószertartalmú anyagok feldolgozását, gyártását végzik, vagy olyan mértékben alkalmazzák, hogy a helyiség légterének oldószertartalma magas. Ez a ragasztók esetében is érvényes.

Az éghetőség, a tűzzel szembeni viselkedés vizsgálata és a tűzveszélyességi osztályba sorolás az MSZ EN 13501 szerint történik. Az EPS 80 habok az E kategóriába tartoznak. A korábbi szabályozás megnevezései szerint ezek a termékek a „nehezen éghető” kategóriába tartoznak. A hungarocell szigetelés tűzterhelésnek kitéve ég, de az égéshő elvételét követően önkioltóan viselkedik.

Mivel az EPS hungarocell szigetelés (nikecell) habok 2-4 térfogatszázaléknyi vizet is felvehetnek és ez a hőszigetelés értékét lerontja, úgy kell őket beépíteni, hogy nedvességhatás vagy páralecsapódás ne legyen! A nedves környezetű helyekre az alacsony vízfelvételű, extrudált eljárással készült un. XPS polisztirol EPS 100 polisztirol szigetelés anyagok az épületek minden szerkezetén hatékony hőszigetelést tesznek lehetővé. A hőszigeteléssel komfortos, gazdaságosan működtethető épületeket, valamint tartós épületszerkezeteket kapunk. Az expandált (EPS 80 hungarocell szigetelés, EPS 100 polisztirol) habot ott célszerű alkalmazni, ahol a hőszigetelés egyúttal teherhordóként vagy további rétegek aljzataként is funkcionál (padlók, lapostetők, homlokzati bevonatrendszerek).

Ne feledje a polisztirol belső szigetelés gyorsan és hatékonyan oldja meg gondjait!De minden esetben polisztirol belső szigetelés vásárlása előtt a pontos vastagságot szakember határozza meg!A szigetelesuzlet.hu polisztirol belső szigetelés szakértője!Keresen benünket !


EPS 80 HOMLOKZATI POLISZTIROL
 
garantáltan legjobb áron!!

                              2cm-es hőszigetelés   500   Ft./m2

                              3cm-es hőszigetelés   750   Ft./m2

                              4cm-es hőszigetelés   1000   Ft./m2

                              5cm-es hőszigetelés   1250  Ft./m2

                              6cm-es hőszigetelés   1500   Ft./m2

                              7cm-es hőszigetelés   1750  Ft./m2

                              8cm-es hőszigetelés   2000  Ft./m2

                              10cm-es hőszigetelés 2500  Ft./m2

                              12cm-es hőszigetelés 3000  Ft./m2

                              15cm-es hőszigetelés 3750  Ft./m2