EPS80 homlokzati szigetelés


 EPS 80  Homlokzati   polisztirol                                      

 5cm 1250 Ft/m2

 10cm 2500 Ft/m2

 

XPS Lábazati Szigetelés

Lábazati szigetelés  

533Ft  cm/m2

 

XPS 2cm 1066Ft    cm/m2 800Ft/lap

 

XPS 3cm 1600Ft cm/m2 1200Ft/lap

EPS100 Lépésálló szigetelés

  5cm  1425 Ft/m2

 10cm 2850 Ft/m2

 

Szigetelés Pályázat

 


Cégünk támogatja a magánvásárlók homlokzati és födém szigetelésének pályázatát pályázaton kívül is, akciós áron megvásárolható szigetelőanyagokkal, az alábbi elérhetőségen:

 

 

 

Az aktuálisan elérhető pályázatokkal kapcsolatban az Energetikai Pályázati Központ oldalát érdemes böngészni, itt az igénylésre vonatkozó információk is elérhetők.

 

Az igénylés menete

 

 1. Közzéteszik a pályázati felhívást a hivatalos kormányzati oldalon, a Nemzetközi Fejlesztési és Forráskoordinációs Ügynökség Zrt. weboldalán - ide ügyfélkapus regisztrációval lehet belépni. Ebben lesznek benne az igénylés feltételei, illetve az is, hogy milyen munkálatokra lehet felvenni a támogatást. Az egyetlen probléma, hogy a közzététel időpontját nem lehet előre tudni.
 2. A pályázat kiírása után legkorábban 30 nappal nyílik meg a beadási kapu - de ez az időpont nyilvános, így mindenki, aki szeretne benne részt venni, egyszerre adhatja be a pályázatát. Az Otthon Melege Programban való részvételhez akkor történhet meg a regisztráció, ha a beadási kapu megnyílt.
 3. Az elbírálásra akár hónapokat is kell várni a pályázat beadása után, az eredményről levélben értesítenek mindenkit. A kivitelezést csak azután kezdhetik meg az Otthon Melege Program nyertesei, ha kézhez kapták a Támogatói Okiratot. A nyertesek listája szintén az NFFKÜ weboldalán érhető el.

 

Az Energetikai Pályázati Központ oldalán lévő információk szerint az Otthon Melege Programon belül jelenleg nincs elérhető alprogram, várólistára azonban fel lehet iratkozni. Ez azért hasznos, mert a pályázatok megjelenési idejét nem mindig lehet előre tudni, a feliratkozásért cserébe viszont értesíteni fognak, ha a kitűzött célnak megfelelő pályázatot lehet beadni - így el lehet kerülni, hogy valaki lemaradjon a határidőről.

 

A Nemzeti Fejlesztési és Stratégiai Intézet Nonprofit Kft. (NFSI) oldalát már nem érdemes böngészni, mivel 2020-ban a program átkerült a már fentebb említett NFFKÜ-höz.

A családi házak elavult fűtés-, melegvíz- és energiaellátó rendszerei, továbbá a gyenge minőségű hőszigetelés jelentős energiaveszteséget – és ezáltal többlet CO2 kibocsátást – okoznak. Az energiatakarékosság fokozását és az üvegházhatású gázkibocsátás csökkentését szolgáló épületenergetikai korszerűsítéseket célzó beruházások megvalósítása költséges, ennek következtében legtöbbször kivitelezhetetlen a családi házban lakó magánszemélyek számára megfelelő támogatás nélkül.

Jelen pályázati kiírás lehetőséget nyújt a családi házban élő lakosság számára vissza nem térítendő támogatás felhasználásával lakóépületeik korszerűsítésére, felújítására, ezzel hozzájárulva az ország energiahatékonyságának növeléséhez, valamint klímavédelmi céljaihoz.

Pályázás feltételei:

 • Jelen pályázati kiírásra kizárólag magyarországi lakóhellyel rendelkező, cselekvőképes nagykorú természetes személyek nyújthatnak be pályázatot.
 • A pályázónak legalább résztulajdonnal kell rendelkeznie az ingatlanban.
 • Kizárólag magyar adóazonosító jellel rendelkező magánszemélyek nyújthatnak be pályázatot a beadást megelőzően már életvitelszerűen lakott egy lakásos családi házakra.
 • További követelmény, hogy a tégla- vagy vályogépület 1996 előtti építésű, illetve 1995. december 31-ig kiadott építési engedéllyel rendelkező, valamint legfeljebb nettó 135m2 fűtött alapterületű legyen.

A támogatás mértéke

A beruházási céltól függően a támogatás szintje a teljes beruházás 40-55%-a lehet, illetve 1,25 millió forinttól akár 2,5 millió forintig terjedhet a megvalósítandó fejlesztés komplexitásától függően épületenként és magánszemélyenként. A pályázatok rangsorolásának alapja a megtakarított éves CO2 kibocsájtás mértéke.

 

Támogatható korszerűsítések

 

Tájékoztatásként összegyűjtöttük mindazon beruházások listáját, amelyekre lehetőség van pályázatot benyújtani az Otthon Melege Program keretében:

 

 • Nyílászárók cseréje
 • Az épület nyári hővédelmének javítása, árnyékoló vagy árnyékvető szerkezetek. (ablakfólia, gépi hűtés, légkondicionáló berendezés beüzemelése NEM(!) támogatható)
 • Hőtermelő berendezés(ek) cseréje új kondenzációs gázkazánra
 • Használati melegvizet előállító berendezés cseréje
 • Fűtési rendszer hőleadóinak és/vagy csőhálózatának korszerűsítése, cseréje, átalakítása, kialakítása
 • Napkollektoros rendszer telepítése (melegvíz előállítás és fűtésrásegítés céljából)
 • Napelemes rendszer telepítése (háztartási méretű kiserőmű, áramtermelés céljából)
 • Brikett, pellet, faapríték, faelgázosító kazánrendszer kiépítése

 

Pályázat benyújtása

 

Az aktuális információk szerint a pályázat benyújtása kizárólag elektronikusan, a pályázatbenyújtó rendszeren keresztül, ügyfélkapus regisztrációval rendelkezve lehetséges.

Pályázatok

Kollégáink figyelemmel kísérik a meghirdetett pályázatokat és azonnal elhelyezik a szigetelesuzlet.hu oldalon az aktuális információkat! Kérjük, térjen vissza rendszeresen oldalunkra a naprakész információk miatt!

Köszönjük!

Ön is kőzetgyapot vagy üveggyapot szigetelésre váltana?

A hagyományos építésű házak gyenge minőségű szigetelése, óriási energiaveszteséget okoz, azonban a korszerűsítések megvalósítása, a magas költségek miatt gyakran lehetetlen a magánemberek számára megfelelő állami energiakorszerűsítési és elsősorban szigetelés pályázat nélkül.

A szigetelés támogatási rendszer komplex ismerete azonban elengedhetetlen követelménye a sikeres pályázatnak.
Az évek során azt tapasztaltuk, hogy a magánembereknek egyrészt nem értesülnek a szigetelési pályázati lehetőségekről, továbbá segítségre van szükségük, mert nincs elég gyakorlatuk a pályázatírás területén, elképzeléseiket nehezen hangolják össze a pályázatok formanyelvével, speciális követelményeikkel.

Alapvető üzletpolitikánk, hogy ügyfeleinket segítsük és támogassuk energiakorszerűsítési és szigetelési költségeik csökkentése érdekében, a minél szélesebb körű energetikai és szigetelési támogatások igénybe vételén keresztül is.
Az xpslabazatiszigeteles.hu, pályázatíró csapata több száz céget juttatott már sikeresen állami energiakorszerűsítési, és különösen szigeteléstámogatáshoz.
Munkatársaink speciális szaktudása és kapcsolatrendszere hatékonyan segíti ügyfeleit a számukra megfelelő energiakorszerűsítési és szigetelési pályázatok, valamint egyéb energiakorszerűsítési és szigetelési támogatások felkutatásában és felhasználásában egyaránt.

Ügyfélközpontú szemléletünknek köszönhetően, szakértőink személyes konzultáció keretében segítenek a legmegfelelőbb energetikai és szigetelési támogatások felkutatásában és a részletek kidolgozásában, amelynek keretében vállaljuk az energiakorszerűsítési és szigetelés pályázat elkészítését és annak benyújtását a közreműködő szervezethez.

A projekt megvalósulása alatt is szívesen állunk rendelkezésükre és segítünk a támogatási szerződés megkötésében, pénzügyi elszámolások, beszámolók elkészítésében, folyamatos monitoring adatszolgáltatási kötelezettségük teljesítésében.

Bármilyen problémájával, kérdésével forduljon hozzánk, és mi készséggel állunk az Ön rendelkezésére!

 

 

 

06209968823

bojtarfatelep@gmail.com

www.szigetelesuzlet.hu

Sok sikert és eredményes pályázást kívánunk!