EPS80 homlokzati szigetelés


 EPS 80  Homlokzati   polisztirol                                      

 5cm 1250 Ft/m2

 10cm 2500 Ft/m2

 

XPS Lábazati Szigetelés

Lábazati szigetelés  

533Ft  cm/m2

 

XPS 2cm 1066Ft    cm/m2 800Ft/lap

 

XPS 3cm 1600Ft cm/m2 1200Ft/lap

EPS100 Lépésálló szigetelés

  5cm  1425 Ft/m2

 10cm 2850 Ft/m2

 

folyékony fólia

A folyékony fólia alapvetően vizes bázisú termék, egykomponensű és jellemzően oldószermentes. Rugalmasan reagáló felület, valamint víz- és párazáró képesség jellemzi, kitűnően alkalmas hézag és résmentes felület készítésére.

Ezen termékek szinte minden felületet vízzáróvá tud tenni, de a felület kezelése előtt mindenképpen konzultáljon szakértőnkkel, hogy melyik folyékony fólia alkalmazza, mert ezt felülettől függően kell meghatározni.

A folyékony vízszigetelő fólia alapvetően az egyik leggazdaságosabb megoldás a külső vizesedési problémák elhárítására, megelőzősére. Felhasználási területe beltéri és kültéri egyaránt. (Erkély, terasz, zuhanyzó, konyha, aljzat, stb.

A folyékony fólia folyamatos vízterhelés ellen nem alkalmazható, ilyen felületekre más típusú megoldást kell keresni, melyben kollégáink állnak rendelkezésre.

A felületet a folyékony vízszigetelő fólia felhordása előtt mindenképpen tisztítsuk meg, a lyukakat tömjük be és várjuk meg amíg tökéletesen megszárad. A folyékony fólia csak a teljes száradás után, de minimum 24 óra elteltével hordható fel.

A folyékony vízszigetelő fólia hígítása sokban függ a felülettől, amelyen használni kívánjuk, éppen ezért kollégáinkkal konzultáljon a megfelelő folyékony fólia kiválasztása előtt, mert a felületeket, különösen ha több típusú felületről van szó egyenként azonosítani kell.

A folyékony vízszigetelő fólia szigetelés minden esetben a függőleges felület felől halad a vízszintes felület irányába, majd a folyamatot a burkolatok felrakása zárja.

Az ideális hőmérséklet a felhasználáshoz 5 és 35 °C.

A folyékony fólia első rétegének felhordását követően legalább 4 órán át hagyjuk száradni, mielőtt újabb réteget viszünk fel. A második réteg felhordását követő10 óra elteltével lehet burkolni.